A táplálkozástudomány és az élelmiszeripar együttműködésében rejlő lehetőségek (2019. 10. 07.)

Vajon a kormány által támogatott élelmiszeripari szektor és ezen belül a kis- és középvállalatok rendelkeznek-e innovációs készséggel és képességgel, a kutatási-fejlesztési tevékenységük mennyire tervezett, vagy csak alkalomszerű? Felmerül a kérdés, hogy Magyarországon a különböző szektorokban mekkora az igény a táplálkozástudománnyal foglalkozó szakemberek iránt?

A Magyar Egészségügyi Menedzsment Társaság és a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége közös rendezvényén a tudomány szempontjából érdekes és aktuális kérdéseket bemutató plenáris ülés keretében, valamint szakmapolitikai kerekasztal-beszélgetés formájában igyekszünk körbejárni az élelmiszeripar és a táplálkozástudományi szakemberek „újjáéledő” kapcsolatában rejlő lehetőségeket.

Bővebb információért kattintson ide! 

Comments are closed here.