Jelentkezési útmutató

Jelentkezési útmutató – Év Fogorvostan-hallgatója Díj

Kedves Hallgató!

A jelentkezéshez szükséged lesz a 2023/24-es tanévben elért eredményeid bemutatására. Kérjük, készítsd elő a tanulmányokat (Neptun Print Screen), a kutatási tevékenységet (témavezetői igazolás, konferenciaoklevél, publikációmásolat stb.) és a közéleti, szakmai munkádat igazoló dokumentumokat, valamint a sport és művészet területén elért eredményeidet igazoló okleveleket.

Fontos, hogy csak a 2023/2024-es tanévben elért eredményeket és hallgatói tevékenységeket van módunkban elszámolni!

A pályázat szakaszokban menthető; ha nem sikerül egyszerre kitölteni a teljes jelentkezési lapot, a lap alján levő “Mentés és folytatás később” gomb megnyomásával megnyíló lapon az e-mailcímed megadásával 30 napon belül az e-mail címedre érkezett linket megnyitva bármikor folytathatod az adatok kitöltését és a fájlok beküldését. Az eredmények, publikációk stb. feltöltésénél minden kitöltött sor után megnyílik egy újabb üres sor, így módod van többet is feltüntetni.

A pályázat célja, hogy a szájegészség és az általános egészség szoros kapcsolatát hangsúlyozza, és a hallgatók kreativitását és készségét teszi próbára. A pályázatban részt venni kívánó hallgatóknak egy felhívást vagy plakátkampányt kell készíteniük, amely a szájegészség fontosságát és a szájegészség és az általános egészség szoros kapcsolatát hangsúlyozza.

Írj egy felhívást vagy kampányt hallgatótársaidnak (a Semmelweis Egyetem összes hallgatójának), amely azt mutatja be, hogy az egészségünk fontos része a szájegészség.

A fejlesztési javaslatot Word formátumban kérjük feltölteni. A dokumentum formai követelményei a következők:

  • terjedelem: minimum 8000 karakter
  • betűtípus: Times New Roman (szövegtörzs)
  • betűméret: 12
  • térköz: 1,5
  • margók: felső-alsó: 2,5 cm, bal-jobb: 2,5 cm

A pályázatra a jelentkezés indul: 2024. május 21-én

Beküldési határidő: 2024. szeptember 16. éjfél.

 

Jelentkezem