Medicina Fórum

 

Kedves Látogatónk!

Új projektet találnak a Magyar Egészségügyi Menedzsment Társaság (MEMT) honlapját felkeresők 2018. szeptember 1-től. Az egyesület honlapján hirdetjük meg ugyanis elsőként az idei, immár negyvenedik alkalommal megrendezendő Medicina konferenciát. A konferenciát menedzselő Medicina Fórum és a MEMT ugyanis stratégiai együttműködést kötött az egészségügy szolgálatára.

A húsz éve útjára bocsátott Medicina konferencia most is, csakúgy, mint az elmúlt két évtizedben továbbra is méltó helyet kíván nyújtani az egészségügy összes szereplőjének. Egységes egészként kezelve és tisztelve az ágazat irányítóit, a gyógyítókat, az egészségügy háttérintézményeit, a szakmai szervezeteket, a kamarákat, az egészségipart, a betegek fórumait, az egészségükért tenni akaró embereket, szakmai fórumainkon lehetőséget kínálunk a vélemények kifejtésére és a jövőt formáló kritikák számára.

Együttműködve a Magyar Kórházszövetséggel (MKSZ), tartalmas, a jelent bemutató és a jövőt tervező, mindannyiunk életét befolyásoló előadásokkal, kerekasztal fórumokkal várjuk Önöket az őszi Medicina konferenciánkon.

A MEMT, a MKSZ és a Medicina Fórum partnere a Hungexpo, amelynek vezérkara úgy döntött, hogy a nemzetgazdaság többi ágazata mellett terepet kínál az egészségügynek is. Ezért az idén, első alkalommal megrendezi a HUNGAROMED Egészségügyi és Orvostechnológiai Kiállítást és Konferenciát. A három napos, izgalmas eseményekkel tarkított rendezvény október 11. és 13. között lesz a Hungexpo területén, amelynek második napján tartjuk meg a negyvenedik Medicina konferenciát.

Bízom abban, hogy a régi jó ismerősök mellett, az új felállásban és az új helyszínen új barátokra is lelhetünk.

Várjuk Önöket szeretettel!

Nógrádi Tóth Erzsébet

egészségügyi újságíró,
a Medicina Fórum alapító főszerkesztője
a Medicina Konferencia szakmai bizottságának elnöke