Menedzsmenttudással a járvány ellen

A COVID 19 vírus megjelenése számos olyan új kihívás elé állította az Egészségügyi Menedzserképző Központ jelenlegi és volt hallgatóit, amelyek megoldásában hasznosíthatták az intézetben szerzett tudást, ezért a 25 éves évforduló kapcsán az EMK a Magyar Egészségügyi Menedzsment Társasággal közösen pályázatot hirdet “Tudás, gyakorlati alkalmazás, változtatásvezetés, hozzáállás a járvány kezelésében – Menedzsmenttudással a járvány ellen” címmel.

Pályázhatnak mindazok, akik részt vettek vagy részt vesznek az EMK valamelyik képzésén (egészségügyi menedzser szakirányú továbbképzés vagy MSc képzés, minőségügyi és betegbiztonsági menedzserképzés, szociális vezetőképzés, EFOP 1.8.0. projekt keretében meghirdetett jógyakorlat képzések; stb.), és aktív résztvevői voltak a Covid-19 járvány elleni védekezésnek.

Szöveges pályázatokat várunk, 1000-2000 karakter közötti terjedelemben, szabad formában, amiben a pályázó leírja azt, hogy az EMK oktatási és egyéb programjai során elsajátított ismeretek hogyan segítették, milyen inspirációt adtak a járvány kezelésében munkája során.

Beküldési határidő: 2020. június 15. 12.00 óra

Beküldési cím és további információ: info@emk.sote.hu

A tárgymezőben kérjük feltüntetni: covid-palyazat

További részletek:

Pályázati felhívás