A HACK4CURE Hackathon „Zöld Kórház” kategória döntőjének eredménye

 

A kétnapos ötletverseny végén, még 2024 áprilisában, 11 pályaművet hallgattunk meg „Zöld Kórház” témában. Közülük a zsűri 6 ötletet juttatott tovább a május 10-i döntőbe, amelynek a Magyar Kórházszövetség (MKSZ) kongresszusa adott helyet.

A nyertes az Ürge Dóra, Ábrám Erzsébet, Fülöp Sára-Viola, Csernai Boldizsár által alkotott „RANDOM” csapat lett, akik a körforgásos kórházi ötletükkel nyerték meg a Hack4Cure Hackathont „Zöld Kórház” kategóriájában. A díjat átadta Dr. Gaál Péter egyetemi tanár, a MEMT elnöke. Második helyezett lett az Intelligent Transport Solution, harmadik a CyberCareCrew csapata, a különdíjat pedig a zsűri döntése alapján a Spartan csapata nyerte.

Gratulálunk a nyerteseknek és minden indulónak; sok sikert kívánunk a RANDOM csapatnak a továbbiakhoz! Az első helyezett csapat Gebhardt Péter, a Magyar Fejlesztésösztönző Iroda Egészségügyi Főképviselőjének felajánlásában meghívást kapott Brüsszelbe egy innovációs tanulmányútra.

Ezúton is köszönjük az MKSZ-nek és Velkey Györgynek, hogy a kongresszus otthont adott a Hackathon döntőjének, valamint a Mölnlycke és Pálinkás Szabolcs támogatását a fődíj és a különdíj felajánlásáért!