Fogjunk össze!

Elérhetővé vált az a weboldal, mely segít abban, hogy a koronavírus-járvány kapcsán a felajánlások a leginkább rászorulókhoz kerüljenek.

Minden segítség érték – ez a mottóval indította útjára a Mobilitás Alapítvány azt a honlapot, mely a koronavírus-járvány idején igyekszik az önkéntes segítők adományait és a rászorulók igényeit szintetizálni.

Ezen a portálon tájékozódni lehet arról, hogy kinek, milyen segítségre van szüksége. A honlap működtetői olyan kategóriákat hoztak létre, amelyek a leginkább szükséges felajánlási formákat mutatják. A legördülő menüben lehet kiválasztani a megfelelő kategóriát.

Elsősorban pénzadományokra, védőeszközökre (maszkok, védőruhák, kesztyűk, fertőtlenítő szerek), orvosi műszerekre, szállításra, mosásra, sterilizálásra és varrásra, de emellett a kórházban szolgálatot teljesítő kollégáink élelemmel történő ellátására is nagy szükség van. Aki mást szeretne felajánlani, annak létrehozták az „Egyéb szolgáltatások” menüpontot. Ide technikai, jogi, pénzügyi tanácsadást, gyermekfelügyeletet, oktatást, bevásárlást, ügyintézést, informatikai megoldásokat, stb. várnak a honlap működtetői.

Kapcsolat:  06-30-982-01-06 | 06-30-982-01-78; info@fogjunkossze.hu

(www.fogjunkossze.hu)