Iratkozzon fel a Magyar Egészségügyi Menedzsment Társaság Hírlevelére!

A Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központjának igazgatójaként ezúton ajánlom szíves figyelmébe a Magyar Egészségügyi Menedzsment Társaság (MEMT) új, havi rendszerességgel megjelenő hírlevelét. A MEMT és az Egészségügyi Menedzserképző Központ stratégiai megállapodást kötött dr. Szócska Miklós ajánlója.

 

(Dr. Szócska Miklós)

A Magyar Egészségügyi Menedzsment Társaság célja, hogy összefogja a magyar egészségügyi vezetők, menedzserek közösségét, segítse az egészségügyi intézmények és az egészségügyi rendszer menedzsmentjének fejlesztését. Nemzetközi tudományos kapcsolatai, oktatási, kutatási és szakértői tevékenysége révén hozzá kíván járulni egy korszerű, az ellátásokhoz egyetemes hozzáférést biztosító, hatékony, ellenálló és alkalmazkodóképes egészségügyi ellátórendszer létrehozásához és működtetéséhez Magyarországon.

A Magyar Egészségügyi Menedzsment Társaság szakmai hírlevelével szeretné elérni, hogy Magyarországon bővüljenek az egészségügyi menedzsment elméleti és gyakorlati vonatkozásaival kapcsolatos tudományos ismeretek. Azon szakembereket szeretnék megszólítani, akik érdeklődnek az ellátórendszer fejlesztése és az egészségügyi intézmények vezetése, az egészségpolitika, az egészségügyi szolgáltatások szervezése iránt.

A menedzsmenttársaság havonta a vezető szaklapok legfontosabb cikkeinek rövid, tömör magyar nyelvű ismertetőjével kíván ehhez segítséget nyújtani, a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központja szakmai együttműködésével. A hírlevél a menedzserirodalom szemlézése mellett egy-egy – máshol nem olvasható – szakmai interjút is közöl, valódi kérdésekkel és valódi válaszokkal.

Ha szívesen olvasná rendszeresen, iratkozzon fel a MEMT hírlevelére!

 

Tisztelettel

Dr. habil. Szócska Miklós
igazgató
Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központ