Jelentkezési útmutató

Kedves Hallgató!

A jelentkezéshez szükséged lesz a 2021/22-es tanévben elért eredményeid bemutatására. Kérlek, készítsd elő a tanulmányokat ( leckekönyv másolat vagy  Neptun Print Screen), a kutatási tevékenységet (témavezetői igazolás, konferencia oklevél, publikáció másolat…stb.) és közéleti-, szakmai munkát igazoló dokumentumokat, valamint a sport- és művészet területén elért eredményeidet igazoló okleveleket.

Fontos, csak  a 2021/2022-es tanévben elért eredményeket és hallgatói tevékenységeket van módunkban elszámolni!

A pályázat szakaszokban menthető: ha nem sikerül egy folyamattal kitölteni a teljes jelentkezési lapot, a lap alján levő „Mentés és folytatás később” gomb megnyomásával megnyíló lapon az e-mailcímed megadva 30 napon belül az e-mail címre érkezett linket megnyitva bármikor folytathatod az adatok kitöltését és a fájlok beküldését.

A pályázat része egy szakmai anyag összeállítása, amelyben kérjük, tégy javaslatot a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központ szakmai partnerségével szervezett Egészségpart Balaton egészségügyi szűrő-, és felvilágosító programsorozat fejlesztésére. A programsorozatról az alábbi oldalakon tájékozódhatsz: http://www.egeszsegpart.com és https://www.facebook.com/egeszsegpartbalaton oldalakon

A fejlesztési javaslatot Word formátumban kérjük feltölteni. A dokumentum formai követelményei a következők:

  • betűtípus: Calibri (szövegtörzs)
  • betűméret: 11
  • térköz: 1,5
  • margók: felső-alsó: 2,5 cm, bal-jobb: 2,4 cm
  • terjedelem: maximum 5000 karakter