EGÉSZSÉGÜGYI MENEDZSERKÉPZŐ KÖZPONT 25. JUBILEUMI ALUMNI TALÁLKOZÓ

2023sze28júnEgész naposEGÉSZSÉGÜGYI MENEDZSERKÉPZŐ KÖZPONT 25. JUBILEUMI ALUMNI TALÁLKOZÓ

Részletek

Huszonöt éve végzett az egészségügyi menedzserek első évfolyama az EMK-ban. Szeretettel várjuk az Alumni közösség tagjait erre a jubileumni eseményre, hogy kerekasztal beszélgetésekkel, előadásokkal fűszerezve együtt idézzük fel az elmúlt negyedszázad eseményeit és tervezzük a jövőt.

 

PROGRAMTERVEZET

 

A délelőtti program 9 órakor Dr. Takács Péter egészségügyért felelős államtitkár fórumával indul.

Ezt követi majd 11 órától Dr. Szócska Miklós előadása mesterséges intelligencia és adatvezérelt egészség témában, ezt követően pedig az EMK jelenéről, jövőjéről ad képet.

Ebédszünetet 12.30-13:30 között tartunk. A jubiláló évfolyamoknak külön termeket biztosítunk, hogy az ebéd idejére elvonulhassanak beszélgetni az elmúlt időszakról, visszaidézhessék az MSc-s éveket!

A délutáni programban olyan fejlesztéseinket mutatjuk be, melyek az elmúlt években születtek és érdekesek lehetnek a magyar egészségügy vezetőinek, így szó lesz kiberbiztonságról, vezetői információs rendszerről, hálózati analitikáról, valamint tudományos prezentációs készségek fejlesztéséről.

A délután egyik fő programeleme a 15 órakor kezdődő kerekasztal-beszélgetés, amelynek résztvevői a jubiláló évfolyamok egy-egy képviselője. Évfolyam GPS – fókuszban az idén jubiláló évfolyamok. Vendégeink szerint, merre tart a magyar egészségügy?

A beszélgetés résztvevői: Dr. Urbán Edina, Dr. Mári Róbert, Dr. Beneda Attila, Dr. Németh Attila, Peter Pazitny, Dr. Polgár Csaba, Dr. Velkey György

17 órától a fröccsteraszon tovább folytatódhatnak a beszélgetések!

A rendezvény helyszíne:
Egészségügyi Menedzserképző Központ, Kútvölgyi út 2. 

A rendezvény regisztrációhoz kötött.

Idő

Egész napos (Szerda)(GMT+02:00)