Alumni nap 2024

10 000 Ft + ÁFA

Huszonhat éve végzett az egészségügyi menedzserek első évfolyama az EMK-ban. Szeretettel várjuk az Alumni közösség tagjait erre az eseményre, hogy kerekasztal-beszélgetésekkel, előadásokkal fűszerezve együtt idézzük fel az elmúlt több mint negyedszázad eseményeit és tervezzük a jövőt.

Regisztrációs folyamat

1. A felhasználó a memt.hu konferencia webshopban az EMK Alumni nap oldalán az esemény információk alatt talál egy „Kosárba teszem” gombot. Amennyiben részt szeretne venni az eseményen, kattintson erre a gombra.
2. Ha rendelkezik MEMT (Magyar Egészségügyi Menedzsment Társaság – IME konferenciák) regisztrációval, akkor egy mező jelenik meg a „Visszatérő vásárló” lehetőséggel. Ha rákattint erre a mezőre, akkor a rendszer automatikusan kitölti adatait a korábbi regisztrációja alapján. Ebben az esetben a felhasználónak nem kell újra megadnia az alapvető adatokat, hanem rögtön folytathatja a fizetési módok kiválasztásával.
3. Ha új látogató a memt.hu konferencia webshopban, akkor a „Visszatérő vásárló” lehetőség nélkül halad tovább. A rendszer megjeleníti a regisztrációhoz szükséges adatokat tartalmazó űrlapot, ezt kell először kitöltenie.
4. A regisztrációs díjat SimplePay bankkártyás fizetéssel vagy közvetlen banki átutalással tudja rendezni.
5. Ha a regisztrációval kapcsolatos összes információ rendben van, véglegesítse regisztrációját a „Megrendelés elküldése” gombra kattintva, ekkor elindul a bankkártyás fizetés.
6. Amint a fizetés sikeresen megtörtént, a felhasználó kap egy visszaigazolást a regisztrációról és a fizetésről e-mailben, amely tartalmazza a regisztráció részleteit és a fizetési visszaigazolást. Amennyiben nem találja a Beérkezett üzenetek között a visszaigazoló e-mailt, kérjük, nézze meg a SPAM mappát is.
7. A felhasználó regisztrációja ezzel befejeződik, és sikeresen jelentkezett az EMK 26. Alumni napjára.

Amennyiben bármilyen kérdése vagy problémája merül fel a regisztráció során, a felhasználó bármikor kapcsolatba léphet az esemény szervezőivel a korodi.rita@emk.semmelweis.hu e-mail címen.

A regisztrációs folyamat lehetőséget ad a visszatérő vásárlóknak gyors és egyszerű regisztrációra a MEMT által szervezett további eseményeken.