XI. IME Országos Infekciókontroll és Betegbiztonság Konferencia

7 600 Ft76 800 Ft + ÁFA

Konferenciánk online közvetítésének, illetve utólagos felvételének megtekintése a memt.hu oldal, Résztvevői fiókján keresztül lehetséges. A fiók regisztrációja a következő részben, a PÉNZTÁRNÁL megadott e-mail címmel történik meg! Kérjük, regisztrációját ennek megfelelően töltse ki.

Amennyiben rendelkezik Résztvevői fiókkal, kérjük, ELŐBB lépjen be (jobb felső „Bejelentkezés” gombra kattintva) és ezt követően kezdje meg regisztrációját, az űrlap kitöltését.

A konferencia részvételre vonatkozó megrendelése a regisztrációs és a számlázási adatok kitöltésével és beküldésével valósul meg. Köszönjük regisztrációját és várjuk szeretettel konferenciánkon.

Újságírók részére: díjmentes részvétellel fogadjuk jelentkezését és sétálójeggyel vehet részt konferenciánkon. Jelentkezési szándékát kérjük, az ime@memt.hu címen jelezzék (a részvételi mód – online vagy személyes -, a képviselt média megjelölésével és elérhetőségeik megadásával).

  Választás törlése

  Semmelweis Egyetem dolgozói kedvezményének érvényesítéséhez a tájékoztatóban megjelölt pontos adatok megadását kérjük.

  A hallgatói díjkedvezmény érvényesítéséhez, kérem, adja meg hallgatói e-mailcímét.
  Büféebéd (salátabár, leves, hideg és meleg ételek, desszertek svédasztalon felszolgálva 1 üdítővel vagy ásványvízzel és 1 kávéval vagy teával)
  Büféebéd (salátabár, leves, hideg és meleg ételek, desszertek svédasztalon felszolgálva 1 üdítővel vagy ásványvízzel és 1 kávéval vagy teával)
  Könyvelési szempontból kérhető e-számla és papír alapú számla (utóbbi esetén a megküldött pdf fájl kinyomtatása szükséges).
  A díjbekérő/számla az itt megadott e-mail címre kerül kiküldésre
  .