XVI. IME Országos Egészség-gazdaságtani Konferencia

7 600 Ft48 000 Ft + ÁFA

Konferenciánk online közvetítésének, illetve utólagos felvételének megtekintése a memt.hu oldal, Résztvevői fiókján keresztül lehetséges. A fiók regisztrációja a következő részben, a PÉNZTÁRNÁL megadott e-mail címmel történik meg! Kérjük, regisztrációját ennek megfelelően töltse ki.

Újságírók részére: Konferenciánkon 5 fő újságíró díjmentes részvételét tudjuk fogadni, akiktől az eseményt követő legfeljebb 5 napon belül kiadott beszámolóját kérjük, link vagy nyomtatott médium megküldésével. Jelentkezési szándékát kérjük, az ime@memt.hu címen jelezzék (a részvételi mód – online vagy személyes -, a képviselt média megjelölésével és elérhetőségeik megadásával).

Amennyiben rendelkezik Résztvevői fiókkal, kérjük, ELŐBB lépjen be (jobb felső „Bejelentkezés” gombra kattintva) és ezt követően kezdje meg regisztrációját, az űrlap kitöltését.

A konferencia részvételre vonatkozó megrendelése a regisztrációs és a számlázási adatok kitöltésével és beküldésével valósul meg. Köszönjük regisztrációját és várjuk szeretettel konferenciánkon.

  Választás törlése

  Semmelweis Egyetem dolgozói kedvezményének érvényesítéséhez a tájékoztatóban megjelölt pontos adatok megadását kérjük.

  A hallgatói díjkedvezmény érvényesítéséhez, kérem, adja meg hallgatói e-mailcímét.
  Büféebéd (salátabár, leves, hideg és meleg ételek, desszertek svédasztalon felszolgálva 1 üdítővel vagy ásványvízzel és 1 kávéval vagy teával)
  Könyvelési szempontból kérhető e-számla és papír alapú számla (utóbbi esetén a megküldött pdf fájl kinyomtatása szükséges).
  A díjbekérő/számla alapvetően elektronikus úton kerül kiküldésre az itt megadott e-mail címre.