XVIII. IME EGÉSZSÉGPOLITIKA ÉS EGÉSZSÉGÜGYI RENDSZEREK KONFERENCIA

22 450 Ft74 950 Ft + ÁFA

27 450 Ft79 950 Ft + ÁFA

Részvételi díjak:

Általános részvételi díj (for-profit cégeknek, egészség- és gyógyszeripari vállalkozásoknak, szervezeteknek – nettó 79.950 Ft + ÁFA, azaz bruttó 100.437 Ft)
Állami/közintézmény/hallgatók/Semmelweis Egyetemi dolgozók részvételi díj (nettó 27.450 Ft + ÁFA, azaz bruttó 33.762 Ft) – közfinanszírozott ellátásban dolgozóknak
A kedvezményes hallgatói részvételi díjat abban az esetben tudjuk biztosítani, ha a hallgató magánszemélyként regisztrál (hallgatói e-mail megadása kötelező, illetve egy e-mailt kérünk a hallgatói e-mail címről, ha nincs, akkor NEPTUN felületről egy, az aktív státuszt igazoló képet várunk e-mailen).

Fenti árak az étkezést tartalmazzák! Az étkezés lemondására nincs lehetőség.

A regisztrációról és a fizetésről visszaigazolást küldünk e-mailben, amely tartalmazza a regisztráció részleteit és a fizetési visszaigazolást. Amennyiben nem találja a Beérkezett üzenetek között a visszaigazoló e-mail-t kérjük, nézze meg a SPAM mappát is.

KÉRJÜK, választását ellenőrizze, majd, ha minden adatot rendben talál, tegye a kosárba. Amennyiben nem saját részre regisztrál, kérjük, az utolsó mezőben adja meg a résztvevő nevét!

    Választás törlése

    Ételfogyasztás

    A hallgatói díjkedvezmény érvényesítéséhez, kérem, adja meg hallgatói e-mailcímét.