XXII. MENEDZSMENT ÉS LEADERSHIP KONFERENCIA

11 875 Ft43 450 Ft + ÁFA

Részvételi díjak:

Általános részvételi díj (nettó 43.450 Ft + ÁFA, azaz bruttó 55.181 Ft)
Állami/közintézmény/Semmelweis Egyetemi dolgozók részvételi díj (nettó 18.450 Ft + ÁFA, azaz bruttó 23.431 Ft) – közfinanszírozott ellátásban dolgozóknak
Hallgatói részvételi díj (nettó 11.875 Ft + áfa, azaz bruttó 15.081 Ft) – felsőoktatási hallgatóknak, amennyiben magánszemélyként regisztrálnak (hallgatói e-mail megadása kötelező, illetve egy e-mailt kérünk a hallgatói e-mail címről, ha nincs, akkor NEPTUN felületről egy, az aktív státuszt igazoló képet várunk e-mailen).

Fenti árak az étkezést nem tartalmazzák.
Amennyiben étkezést is szeretne, kérjük, válassza ki külön. Az étkezés díja 12.800 Ft + ÁFA, azaz bruttó 16.256 Ft.
A regisztrációról és a fizetésről visszaigazolást küldünk e-mailben, amely tartalmazza a regisztráció részleteit és a fizetési visszaigazolást. Amennyiben nem találja a Beérkezett üzenetek között a visszaigazoló e-mail-t kérjük, nézze meg a SPAM mappát is.

KÉRJÜK, választását ellenőrizze, majd ha minden adatot rendben talál, tegye a kosárba. Amennyiben nem saját részre regisztrál, kérjük, az utolsó mezőben adja meg a résztvevő nevét!

    Választás törlése
    A hallgatói díjkedvezmény érvényesítéséhez, kérem, adja meg hallgatói e-mailcímét.
    Büféebéd (salátabár, leves, hideg és meleg ételek, desszertek svédasztalon felszolgálva 1 üdítővel vagy ásványvízzel és 1 kávéval vagy teával)
    • + ÁFA